Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

tisdag 29 september 2009

Nu har det hänt!

Nu har det hänt, det som ni alla har väntat på: Jag har skrivit så många autografer att jag har fått träningsvärk i armen. Det ni! Satt i flera timmar, både lördag och söndag och skrev autografer. Se länk för att se bilder på det hela. Dessutom hade jag så många mail när jag kom hem att det tog mig hela dagen igår och en bit in på den här dagen att besvara dem alla. Sedan skulle jag lägga upp bilderna från bokmässan, många väntade, en del journalister, på att få använda bilderna som jag lagt ut. Givetvis strulade datorn för mig och låste sig flera gånger, jag är för snabb, vad än försäljarna säger så springer mina fingrar iväg så fort att datorns hjärna inte hinner med...

Tog en underbart två-timmars hundpromenad i strålande soligt höstväder. Löven visade sig i alla regnbågens färger och det var svårt att urskilja om det var kantareller eller gula höstlöv som täckte marken.

Nu har jag just kommit in efter att ha plockat en stor bunke med mogna björnbär och en ännu större bunke full med fullmogna ljuvliga hösthallon. Vi har hallon ända till frosten tar dem och trots att det var frost i natt var de inte frostnupna. Förmodligen för att de drar löven över sig som skydd. Men kallt var det att plocka, mina fingrar är stelfrusna och det går inte lika fort att skriva som normalt. Funderar på att tända brasan och krypa upp framför den och mumsa på lite hallon och björnbär, kanske med lite yoghurt till och knäckebröd...

Bäst att sluta nu, för min högerarm (autografarmen) värker av alla autografer, men det gör ingenting, för jag älskar att skriva autografer, bara så att ni vet!

Kramisar från Kim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!