Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 11 augusti 2012

Boktips: Stravaganza Maskernas stad av Mary Hoffman

Stravaganza - Maskernas stad av Mary Hoffman är en helt underbar, mycket annorlunda och spännande bok. En bok jag absolut tycker du ska läsa! En bok jag önskar jag hade kvar att läsa och sannolikt kommer att läsa om!

Ungdomsroman. Plötsligt upptäcker Lucien att han egentligen är en "stravagante" - en person som med hjälp av en talisman kan förflytta sig i tid och rum. Prasslande sammet, glittrande masker, politiska intriger och förrädare, en krävande och maktfullkomlig Duchessa - allt detta och mer därtill finns i den fantastiska värld, Talia, som Mary Hoffman skapat med 1500-talets Italien som förebild. Det doftar äventyr om den Venedigliknande staden Belleza - men också stor fara... Stravaganza. Maskernas stad är den första i serien om parallellvärlden Talia. Den har väckt mycket uppmärksamhet och nått en oerhört stor publik över hela världen. Talia finns också på nätet, www.stravaganza.co.uk
Mary Hoffman är en storsäljande engelsk barnboksförfattare. Hon är också barnbokskritiker och en fanatisk Italienälskare, vilket märks i den lustfyllda Stravaganza-serie. Serien har väckt mycket uppmärksamhet och nått en oerhört stor publik över hela världen.


LÄS! LÄS! LÄS!

Kramisar Kim


Vinn en signerad bok  (Välj fritt bland mina utkomna böcker) Läs mer om Kimberlie - Äventyr på Nya Zeeland.

Jag skulle bli mycket glad om du berättar vad du tycker om det du just har läst. Kika in på min hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om mig och mina böcker. Här kan du köpa mina böcker.

1 kommentar:

  1. Tack Kim, är alltid på jakt efter nya bra böcker! Den ska jag absolut läsa!!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!