Välkommen till min Skrivarblogg

En blogg om Skrivtips, Boktips, Intressant fakta, Reseupplevelser och Livserfarenheter.
Här hittar du Skrivtävlingar och Skrivkurser. Här kan du se hur ett bokomslag blir till och hur man gör en bok.
Med andra ord hittar du här det mesta du behöver veta för att skriva en bok.
Debuterade som författare 1997 och har sedan dess utkommit med 60 böcker.
Arbetar som författare, skrivkurslärare, föreläsare och låtskrivare.
Håller distanskurser i skrivandet samt skrivkurser på Färgargården i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan Karlskrona.

Kim M. Kimselius har Copyright på samtliga inlägg

lördag 23 april 2016

Boktips Nya självläkande människan av Sanna Ehdin Anandala

Nya självläkande människan av Sanna Ehdin Anandala
Det här är en bok som får dig att må bra. Sanna Edhin Anandala tar upp det mesta inom hälsa. Efter att ha läst den här boken kommer du att ifrågasätta vad du stoppar i dig, hur du rör dig och hur mycket du sover. Det här är en angelägen bok, som många borde läsa för att må bättre. En bok jag varmt rekommenderar dig att läsa. Du kommer definitivt att må bättre efter att ha läst den.

Forskaren och författaren Sanna Ehdin Anandala var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning och boken Den självläkande människan var banbrytande när den kom 1999. Den blev en oväntad internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder. Sanna har föreläst för över 100.000 personer och inspirerat människor över hela världen till positiva livsförändringar.Nu kommer denna hälsoklassiker för första gången i en efterlängtad ny utgåva, omarbetad och uppdaterad med det allra senaste. Och mycket har hunnit hända sedan 1999
 
Boken tar upp kosten och livsstilen som stärker hälsan, stimulerar kropp och sinne och föryngrar! Nya forskningsrön och konkreta, praktiska råd om bland annat powermat, fetter, detox, hormoner och andning som hjälper dig att bli en självläkande människa. Sanna presenterar Happy Heart-terapin ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut och lämna smärtan bakom sig. Hon ger nycklar och råd för att skapa livet utifrån den som du är. Läs och låt dig inspireras! Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog är en uppskattad föreläsare, författare och en av Skandinaviens främsta företrädare för den nya hälsorörelsen. Hon har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och över 20 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn i 13 böcker, vilka sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna har rönt stor framgång i Sverige och internationellt, blivit utsedd till Sverige bästa talare och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012.Nya självläkande människan sammanfattar Sannas hälsa- och livsfilosofi från hennes 35 års studier, forskning och personliga erfarenhet. För det är vår självläkande kraft som gör att vi läker det finns inget annat. Men det finns många sätt som vi kan stärka vår självläkande förmåga och bli friskare och må bättre än vi trodde var möjligt. 
 
Ur innehållet: Maten: powermaten som stärker det friska via IFD-maten: den inflammationsdämpande maten. Det goda fettet, vad fettbrist gör med kroppen och kolesterolmyten. Läkande tillskott som höjer din potential. Epigenitiken: om miljöns påverkan på genernas vi är inte offer för generna utan det vi matar dem med. Tankarna och känslorna: om förvrängt tänkande och inlärning av positivt tänkande, om självkärlek och Happy Heart-terapin ett helt nytt sätt att läkas inifrån och ut. Håll flödet igång: andas dig frisk och stretcha dig ung. Motionens betydelse, sömn/vila, beröring, detox. Energi: nya kunskapen om humanenergin och hur vi själva kan styra och påverka vår energi. Naturlig hormonell balans: om bioidentiska hormoner, att äta enligt kroppstypen, stärka sköldkörteln och att ta sig ur sjukliga beroenden.



Den får fyra stjärnor av fem möjliga.


Blev du nyfiken på boken? Fråga efter den hos din bokhandlare, annars finns den på nätet, till exempel hos Adlibris , Bokus och CDON.COM.

För fler boktips kika in på Kimselius Boktips här på bloggen.

Kramisar Kim

Vad roligt att du läser min blogg. Kommentera gärna vad du tycker om det här blogginlägget. Mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här


Jag med några av mina närmare 40 böcker. Foto Bertil Knoester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar, välkommen tillbaka!